dilluns, 25 de novembre del 2013

Nova Tècnica "Dibuix amb boletes de paper de seda"

Hola a tothom, avui hos vui ensenyar una de les tècniques de plàstica que he fet ultimament. El resoltat és sorprenent, ja que mentre la realitzes penses que no quedará tant bé com t'agardaria.

Mireu!!


Aquesta tècnica consisteix en agafar una cartolina i fer un dibuix lliure. Després agafem paper de seda dels colors que més ens agradin i començem a fer boletes petites amb els dits, possem cola blanca per sobre el dibuix i anem enganxant les boletes poc a poc. 
Haig de dir que fer realitzar aquesta tècnica s'ha de tenir molta paciència, ja que es triga bastant en omplir tota la cartolina amb les boletes de paper de seda, peró el resoltat val la pena. 

Espero que hos agradai i fins aviat.

diumenge, 24 de novembre del 2013

ESPERANT I PREPARANT EL NADAL

Hola a tots, avui hos presento tres formes de preparar un calendari d'advent de forma original, divertida i fácil. A mi personalment m'agrada molt quan arriba aquesta época; els carrers plens de llums, la família, la ilusió d'obrir regals, el pare noel, el tió, montar l'arbre i el pessebre...
I per aixó suposo que m'he tornat una histérica de la decoració de nadal, si pogués tindria tota la casa plena de coses;)

CALENDARI AMB SOBRES

CALENDARI AMB CONOS

CALENDARI AMB BOSSES DE REGAL
Espero que hos agradin aquests models de calendari i que hos animeu a fer algún!!
Fins aviat.

dilluns, 11 de novembre del 2013

Nova Tècnica " Tres cercles amb intersecció"

Avui hos explicaré una nova técnica plàstica, que tracta de'obtenir colors apartir dels colors primaris.

En un full en blanc fem tres cercles que es creuin entre si formant una especie de triangle visual. A continuació agafem colors plastidecor i busquem els tres colors primaris: magenta, cian i groc. Pintem un cercle de cada colr i veurem que a les interseccions dels crecles ens apareixen altres colors: blau+gro= verd, magenta+blau=violeta, groc+magenta=taronaj i tots tres en el centre el marró.

Aquest és el resultat final!!


Espero que hos hagi agardat.
Fins aviat!!