dissabte, 14 de desembre del 2013

Nova Técnica "Dibuix amb plastilina"

Hola a tothom! , avui explicaré com he fet aquest dibuix amb plastilina, tant graciós! 


Primer agafes una cartolina i fas un dibuix amb un llapis. quan ja tens el dibuix; agafes plastilina i el comences a farcir estirant la plastilina amb els dits perque no quedi massa gruix.
Sin quan l'hagis farcit tota la veus sosa, pots fer petits xurros de plastilina megra per fer el contron; així el dibuix es veurà més acabat.

Aquesta técnica és molt fácil i la recomanu per fer amb nens petits.
moltes gràcies i fins aviat.

dilluns, 25 de novembre del 2013

Nova Tècnica "Dibuix amb boletes de paper de seda"

Hola a tothom, avui hos vui ensenyar una de les tècniques de plàstica que he fet ultimament. El resoltat és sorprenent, ja que mentre la realitzes penses que no quedará tant bé com t'agardaria.

Mireu!!


Aquesta tècnica consisteix en agafar una cartolina i fer un dibuix lliure. Després agafem paper de seda dels colors que més ens agradin i començem a fer boletes petites amb els dits, possem cola blanca per sobre el dibuix i anem enganxant les boletes poc a poc. 
Haig de dir que fer realitzar aquesta tècnica s'ha de tenir molta paciència, ja que es triga bastant en omplir tota la cartolina amb les boletes de paper de seda, peró el resoltat val la pena. 

Espero que hos agradai i fins aviat.

diumenge, 24 de novembre del 2013

ESPERANT I PREPARANT EL NADAL

Hola a tots, avui hos presento tres formes de preparar un calendari d'advent de forma original, divertida i fácil. A mi personalment m'agrada molt quan arriba aquesta época; els carrers plens de llums, la família, la ilusió d'obrir regals, el pare noel, el tió, montar l'arbre i el pessebre...
I per aixó suposo que m'he tornat una histérica de la decoració de nadal, si pogués tindria tota la casa plena de coses;)

CALENDARI AMB SOBRES

CALENDARI AMB CONOS

CALENDARI AMB BOSSES DE REGAL
Espero que hos agradin aquests models de calendari i que hos animeu a fer algún!!
Fins aviat.

dilluns, 11 de novembre del 2013

Nova Tècnica " Tres cercles amb intersecció"

Avui hos explicaré una nova técnica plàstica, que tracta de'obtenir colors apartir dels colors primaris.

En un full en blanc fem tres cercles que es creuin entre si formant una especie de triangle visual. A continuació agafem colors plastidecor i busquem els tres colors primaris: magenta, cian i groc. Pintem un cercle de cada colr i veurem que a les interseccions dels crecles ens apareixen altres colors: blau+gro= verd, magenta+blau=violeta, groc+magenta=taronaj i tots tres en el centre el marró.

Aquest és el resultat final!!


Espero que hos hagi agardat.
Fins aviat!!

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Nova Tècnica " IMPRESSIÓ"

Hola a tothom, avui hos explicaré una tècnica plàstica que acabo d'aprendre i que hem sembla que dona molt bon resultats.
Agafem un full, en aquest cas blanc, i el dobleguem per la meitat. Tot seguit l'obrim i per la part interior pintem tota una meitat del full amb ceres dels colors que més ens agradin. Quan haguem acabat tornem a doblegar el full per la meitat i dibuixem per la cara exterior contraria a la que hem aplicat les ceres amb un llapis. Com amb el llapis no farem suficient força per a que el dibuix es claqui desprès el repassem amb un bolígraf o un escoradents.

El resoltat és sorprenent i molt curiós. Espero que hos hagi agaradat i que ho dueu a la pràctica.




 LA MEITAT TOTA PINTADA 
DE CERES I EL 
DIBUIX  JA IMPRÈS



EL DIBUIX FET PER LA 
PART EXTERIOR DEL FULL 
I PASSAT A BOLÍGRAF















Això és tot per avui, salutacions a tots i totes!!
Fins un altre!!

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Nova Tècnica "Caniques i pintura"

Hola a tots!
L'entrada d'avui está dedicada a una técnica plástica que vem fer fa uns dies. Consisteix en agafar caniques de diferents mides i rebosar-les de pintura de diferents colors. Posem un full o cartulina dins d'una caixa que sigui una mica plana i posem les caniques dins amb la pintura; tot seguit movem la caixa fent rodar les caniques per sobre el full i... BOALÀ! Queda així de macu!



Esperu que hos agradi molt i que la feu algun dia.

dijous, 26 de setembre del 2013

EXPRESSART. EL MUSEU PORTÀTIL


Hola a tots i totes!

Avui hos vui presentar un material educatiu que vaig descobrir fa poc, es tracta d'una caixa repleta de coses quotidianes que separades poder no farien el servei que ens fan presentades d'aquesta forma.
El Museu MACBA  de Barcelona és el que ha creat aquest material que personalment pensu que pot ser molt útil dins una escola o llar d'infants. El projecte que el museu presenta és interesant i curiós, i per tant, beneficiós per els infants i les escoles que poguin disposar d'aquest.

Es tracta d'un baúl o caixa plena de petits objectes per a l'experimentació, l'observació i la descoberta dels infants; a partir dels colors, les formes, les olors, el tacte... del que troben dins.



 Aquí hos deixo el link de la pàgina del museu per si voleu obtenir més informació.
http://www.macba.cat/es/expressart-museo-portatil

Fins aviat!
Esperu que hos serveixi i hos agradi aquesta entrada.


dimecres, 25 de setembre del 2013





Hola a tots i totes!!

Avui faig la meva primera entrada al bloc per saludar i donar la benvinguda a tothom. Esperu que hos agradin les próximes entrades i que disfruteu amb el que hos vagi presentant.

Fins aviat.